MAGICKÁ MEDITACE

Rituál osvobození čarodějky

Popis

Milá ženo, vítám Tě u Tvého rituálu “Osvobození Čarodějky“! Věnuj si krásnou rituální chvíli a spočiň sama se sebou. Připrav se, jak potřebuješ, přečti si také několik tipů, které jsem pro Tebe sepsala.

A pak a dovol, abych Tě provedla svým hlasem a připomněla Ti Tvou vnitřní sílu, v magické meditaci – transformační nahrávce, jejíž text budeš odříkávat společně se mnou a necháš zaznít svůj hlas.

Meditace Ti otevře prostor pro uzavření karmy, projevení sebe sama a návrat do své magické síly. Vezmi si svou sílu zpět a dovol si zářit své Světlo.

Tuto nahrávku jsem vytvořila v den Novoluní a Zatmění, 30.4. na “Čarodějnice” v čase svátku beltaine a tato mystická energie je v ní zaznamenána.

Přišla ke mně v den mého vlastního početí a proplynula, aby byla předána i dalším ženám.

Protože věřím, že si ženy jakékoli doby, barvy, věku nebo postavení zaslouží objevit a znovuzrodit svou sílu a žít svou jedinečnou esenci a osvobodit se od traumat a programů minulosti.

Dovol si obnovit svou vnitřní magii a dej požehnání své vnitřní Čarodějce.

Síla ženství byla po staletí potlačována a tento odkaz si neseme v sobě, buď jako vzpomínku na minulé životy anebo jako otisk v našich buňkách, paměti lidstva či v rodové linii našich předků.

Nahrávka spustí proces přepisu těchto hluboce uložených vzpomínek a traumat z honů na čarodejnice, persekucí a odsuzování. Změna se postupně propíše nejen hluboko v buněčné paměti, ale i kolektivním otisku vědomí.

Nyní příšel čas na OSVOBOZENÍ a návrat do vlastní ženské síly a autenticity, která, když je projevena, dokáže léčit celou společnost a vytvářet zdravé kořeny budoucích generací, které tvoří Novou Zemi – zemi, ve které vládne Láska a ne Strach.

Tato rituální meditace je velmi silná, očistná a transformační. 

Ideální čas pro poslech je na Tobě, ale ještě více ji podpoří magická energie při Úplňku a Novoluní.

Nejvíce ji doporučuji na přírodní svátky – především Beltaine (“Čarodějnice”) a nebo Samhain (Dušičky) – který stojí v kole roku přesně naproti beltaine. tematika a mystika obou těchto silných dní je pro tento rituál velmi vhodná.

V tyto dny je otevřená brána do dalších dimenzí a neviditelných světů, rituál bude mít přesah napříč časoprostorem. Bude se čistit minulost, přítomnost i budoucnost. A vše se pročistí a odblokuje tak, aby jsi TY tady a teď byla v co největší síle a dovolila si přijímat sebe samu, přesně taková, jaká jsi, včetně svých darů.

Tipy

bonusový Tip

Čistím svoji karmu, čistím minulost, čistím přítomnost, a tím i budoucnost. Osvobozuji se napříč časoprostorem. Obnovuji energii a svítím, tedy jsem!

NAHRÁVKA:

Zapal is svíčku nebo rozdělej oheň a odříkávej text/modlitbu osvobození se zavřenýma očima nebo pohledem do magických plamenů. Naslouchej, jak Tě intuice povede.

Rituál osvobození Čarodějky

Jak se ti meditace líbila?

Tato sekce se Ti brzy otevře