Rituál osvobození Čarodějky

MAGICKÁ TRANSFORMAČNÍ NAHRÁVKA

Popis

Dovol si obnovit svou vnitřní magii a dej požehnání své vnitřní Čarodějce.

Milá ženo, dovol, abych Tě provedla svým hlasem a připomněla Ti Tvou vnitřní sílu, v magické meditaci – transformační nahrávce, která v Tobě rozproudí láskyplné osvobození.

Síla ženství byla po staletí potlačována a tento odkaz si neseme v sobě, buď jako vzpomínku na minulé životy anebo jako otisk v našich buňkách, paměti lidstva či v rodové linii našich předků.

Tento rituál spustí proces přepisu těchto hluboce uložených vzpomínek a traumat z honů na čarodějnice, persekucí a odsuzování. Změna se postupně propíše nejen hluboko v buněčné paměti, ale i kolektivním otisku vědomí.

Nyní přišel čas na OSVOBOZENÍ a návrat do vlastní ženské síly a autenticity, která, když je projevena, dokáže léčit celou společnost a vytvářet zdravé kořeny budoucích generací, které tvoří Novou Zemi – zemi, ve které vládne Láska a ne Strach.

Tuto nahrávku jsem vytvořila v den Novoluní a Zatmění, v mystické energii na svátek BELTAIN (v den “Čarodějnic”) a tato podporující magická energie je v ní zaznamenána.

Rituální nahrávka je velmi autentická, přišla ke mně v den mého vlastního početí a proplynula, aby byla předána i dalším ženám, které se sem na zem zrodily společně se mnou a možná trochu zapomněly na své světlo a svou sílu a nyní je čas si zase vzpomenout…

Protože věřím, že si ženy jakékoli doby, věku nebo postavení zaslouží objevit a znovuzrodit svou sílu a žít svou jedinečnou esenci a osvobodit se od traumat a programů minulosti.

Meditace Ti otevře prostor pro očištění od zatěžujících energií a limitujících vzorců, které Tě dost možná podvědomě ovládají a zamezují Ti se tady ve světě autenticky projevit, být viděna a být slyšena. Tím se umožní návrat do Tvé přirozené magické síly.

Vezmi si svou sílu zpět a dovol si zářit své Světlo.

A v čem spočívá ta magie?

Text budeš odříkávat společně se mnou a necháš ZAZNÍT SVŮJ HLAS, doslova se rozvibruješ, protože hlas a slova nesou vibraci a skrze sílu slova se začneš léčit, poznávat, znobuobjevovat a osvobozovat.

A pak bude mnohem jednodušší se projevit, ozvat, postavit za sebe, určit si své hranice, neumenšovat se, neschovávat se, nepředělávat se, nebát se být svá, nebát se být vidět ani slyšet, netlumit své světlo… být sama sebou a stát ve své ženské síle, která je přirozeně MAGICKÁ. V síle, která vychází ze srdce a ne z ega – ze strachu. Je na čase uzdravit svoji malou zraněnou holčičku a stát se ŽENOU VE SVÉ SÍLE.

Tento rituální prožitek bude doslova startovačem tohoto procesu, otevřením srdce do SVOBODY.

Čistím svoji karmu, čistím minulost, čistím přítomnost, a tím i budoucnost. Osvobozuji se napříč časoprostorem. Obnovuji energii a svítím, tedy jsem!

Tato rituální meditace je velmi silná, očistná a transformační. 

Ideální čas pro poslech je na Tobě, ale ještě více ji podpoří magická energie při Úplňku a Novoluní.

Nejvíce ji doporučuji na přírodní svátky – především Beltain (“Čarodějnice”) a nebo Samhain (Dušičky) – který stojí v kole roku přesně naproti beltain. tematika a mystika obou těchto silných dní je pro tento rituál velmi vhodná.

V tyto dny je otevřená brána do dalších dimenzí a neviditelných světů, rituál bude mít přesah napříč časoprostorem. Bude se čistit minulost, přítomnost i budoucnost. A vše se odblokuje tak, aby jsi TY tady a teď byla v co největší síle a dovolila si přijímat sebe samu, přesně taková, jaká jsi, včetně svých darů.

Ženy, které si na sebe udělaly čas a pustily si tuto nahrávku a prošly rituálem zažily očištění, rozpohybování a nárůst energie, větší sebepřijetí, odpuštění, probuzení, silnou vzpomínku, úlevné vyplakání se, pochopení, uvědomění si své síly, posun zpět k sobě…

A teď je řada na Tobě,
cítíš-li TO.

Rituální metidace je nádherná. Otevřela mou cestu čarodějky, uvnitř v těle skrytou. Pustila jsem si ji 30.4. před spaním a pak ještě jednou ráno po probuzení. Po 2 jsem i tančila 🤗. Moc děkuji 🙏
Markéta Drahošová

co se hodí vědět

bonusový Tip

proč jsou meditace & nahrávky ode mě tak magické a originální

Tvořím v napojení, spontánně a intutivně. Píšu a promlouvám srdcem i svým celoživotním příběhem.

Do vínku mi byl dán DAR SLOVA, i proto celý život píšu, skládám básně i písně a mluvím k lidem. Dokonce jsem vystudovala KOMUNIKACI, moderovala v RÁDIU, natáčela REPORTÁŽE pro TV a vyučovala JAZYKY.

V mých slovech – v meditacích, rituálech, modlitbách a rozmanitých nahrávkách se vás dotýkají křídla andělů i paprsky vesmírných pravd formou veršů, které jsou přirozené a hladivé, jemné a silné zároveň.

Ve své tvorbě jsem SAMA SEBOU a vše, co dělám, jsou mé vlastní nápady a vize, autorská tvorba. Dovoluji zde na světe projevení mé vlastní ESENCE.

A ta má sama o sobě léčivý a aktivační přesah, protože se naladím na stav, kdy jsem prostředníkem – mezi Vámi a Zdrojem. Tedy mezi vámi (myslí) a vámi (duší) a Vy při mé tvorbě zažíváte “znovunapojení” na sebe sami.

Když čtete mé řádky nebo nasloucháte mému hlasu a meditujete, probouzíte v sobě sami svou vlastní sílu, poznáváte svou duši, své světlo. A pro tento proces vám ve svých meditacích vytvářím posvátný prostor.

To je magie mého tvoření tady na Zemi.

Vaše Lucie

Mgr. Lucie Hrubcová, spisovatelka, tvůrkyně, filosofka, kněžka a průvodkyně slovem v Nové Zemi

  • Světelná Akademie
  • Deník Světlonošky
  • Meditace pro Tvou duši

UKÁZKA:

Poslechni si sestřihanou ukázku z rituální nahrávky:

OBJEDNAT:

Tato nahrávka je velmi hodnotná a účinná.

Její cena je 888Kč.

Nyní mám však speciální ČAROVNOU NABÍDKU s 30% slevou.

30% sleva na rituál platí pouze do 30.4.2024

Investice, kterou běžně vkládáme do své očisty např. v podobě kosmetického produktu. Tento rituál Ti přinese očistu hloubkovou – která se navíc do těla a kompletní reality propíše velmi bohatě.

A navíc! opakovat si ji můžeš každý rok – nahrávka ti zůstává k dispozici.

důležité:  spouští ZMĚNU – změnu, která se začne propisovat do Tvé každodenní reality, situací, pocitů, smýšlení o sobě sama a konkrétního jednání pro větší osvobození!

jsi ready na změnu a bereš si svou sílu zpět?

Zvol si měnu: CZK
EUR
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Predajný formulár je vytvorený v systéme SimpleShop.cz.

Přeji Ti nádherný rituální prožitek, nechť otevírá nekonečné světlo v tobě.

S LÁSKOU, LUCIE

Tato sekce se Ti brzy otevře