fbpx

6. TÝDEN

08.11.-14.11.2021

Já jsem!

Existuje oko d| jímž lze vidět pravdu!

Všechny přechozí týdny Tě připravovaly na tento – kdy se zaměříme na třetí oko, sídlo Tvé intuice – tedy Tvého vnitřního vedení a milující rádkyně. Když Platón mluvil o oku duše, jímž lze vidět pravdu, mluvil o třetím oku, stejně jako celá řada dalších světových myslitelů, kteří ho měli samozřejmě krásně aktivní, neb třetí oko je zároveň vstupní branou k duchovní moudrosti a láskou k ní je právě filosofie, která skrývá všechny dávné a hluboko skryté pravdy…

Již v přechozích týdnech jsme společně trénovaly v kruhu žen intuitivní ladění se na své tělo, na svůj cyklus, na sebe samu a svou vnitnří pravdu a to vše bylo velmi důležité pro to, aby jsi více pochopila, co je vlastně Tvým třetím okem a jak s ním efektivně pracovat a rozvíjet jeho potenciál. Protože bez základů by to nešlo. Pro aktivaci třetího oka, která je s Tebou v souladu, je potřeba, mít připravenou a zharmonizovanou půdu, základy Tvého chrámu či stroj, na kterém nový systém poběží – tedy vše, co jsme doposud v magickém lese společně podnikaly.

Když se duchovně probouzíme, děje se v podstatě to, že se probouzí naše třetí oko – sídlo duše a dochází tedy k rozpomínání duše – na všechny její dary, příběhy i nepoznaná zákoutí. Aktivují se mimosmyslové „nadpřirozené“ schopnosti a dochází k překročení prahu fyzických smyslů až do jemnohmotných realit. Přichází odkrývání závoje zapomění a nadchází čas čisté pravdy. Nahlížení pravé podstaty jevů a věcí. Nalézání sebe sama. Odkrývání toho, co je pravda a co iluze, kterou nás učili a ve které nás zavírali jako v matrixu. Ale kdo? Byli jsme to my sami, protože tuhle hru jsme vymýšleli všichni? Co když právě „vzpomenout si“, „probudit se“ je nutným předpokladem k tomu, ji jednou dohrát? Ale o tom zase někdy jindy. 🙂

Tento program si Tě našel ve správný čas. Dovedla Tě k němu intuitivní volba. Protože intuice jsi TY na úrovni duše. Představ si hráče, který hraje se svou figurkou, se svým avatárkem a přesně ví, jaké kroky musí podniknout, aby se dostal do dalšího levelu, aby získal potřebné body nebo překonal překážku. Jaké lekce je třeba projít a jakými způsoby, aby hru mohl dohrát do konce. TY jako žena v tomto čase a prostoru, se Tvým jménem a identitou jsi tento avatárek, kterého vede jeho hráč – Tvá duše. A ten hráč nikdy nechce pro svou figurku nic špatného, nikdy jí nechce ublížit nebo působit problémy, proto ji vede přesně k cíli, s láskou a pro jeho nejvyšší dobro. Proto dej vždy na vše, co Ti Tvůj hráč – Tvé vnitřní vedení radí a svou misi si velmi usnadníš.

Tento týden se zaměř na svůj život jako na HRU a na svou intuici jako na tohoto HRÁČE, který Ti efektivně radí, který Tě láskyplně vede. A spoj se s ním ještě o krok více, než kdy dřív. Naslouchej své intuici, následuj ji! Sleduj ji a pozoruj, jak jste spojené.

Stejně tak světelný aktivační rituál si Tě tedy našel přesně v ten termín, který byl (nebo teprve bude pro Tebe vhodný). Domlouval ho můj hráč s tím Tvým. 😉 Pokud jsi ho třeba musela z nějakého důvodu přesunout (což Tě třeba zprvu štvalo), bylo to jen proto, že Tvá duše věděla, že se ještě potřebuješ více připravit, aby vše proběhlo, jak má… a tak poslala nemoc nebo nedostatek času či cokoli jiného. Jasně, vše zlé je pro něco dobré! Protože opravdu vše se v našem životě děje tehdy, kdy jsme připraveny – včetně otevření třetího oka, tedy aktivace rozpomínání naší duše, po které následuje nikdy nekončící, stále gradující proces, na který Tě duše – skrze intuitivní vedení, které směřovalo k určitým rozhodnutím, připravovala celý život. Tedy i já jsem Ti přišla do života v moment, kdy jsi byla připravena si vzpomenout či v tomto procesu udělat další významný krok…protože to bylo velmi důležité, nejen pro Tebe, ale pro celý Vesmír.

Někdy Tvůj hráč vidí, že jeho šepot nevnímáš a tak Ti pošle jasnější znamení a indicie a právě v tu chvíli uvidíš, uslyšíš či ucítíš vzkazy z vyšších sfér. Takže připomínám naše zlaté světelné pravidlo – měj oči, uši i srdce otevřený, nápovědy jsou všude kolem Tebe! Ve všem, co se kolem Tebe děje, je vzkaz pro Tebe, ač se to mnohdy může zdát jako sci-fi povídka. Něco Ti povím, tento život je sci-fi povídka. Někdy se nám takový vzkaz nemusí líbit, ale nic není pouze černé nebo bílé, vše je učením, výzvou, která je tu pro Tebe. Čím více budeš své vnitřní vedení následovat a všímat si všech vzkazů a znamení, tím více se bude prohlubovat i Tvé napojení. Tím více se naladíš na synchronismus a budeš žít život plný zázraků. Všímej si ho. 😉

A kam to ještě povede? K tomu, že brzy tomu všemu nasadíme KORUNU! :-*

PS: Když svou duši neposloucháme a nejdeme podle plánu, snaží se nás samozřejmě vrátit na cestu (opět si představ tu hru, kde panáček vybočil a žene se do záhuby). V takovou chvíli začne duše posílat intenzivní vzkazy, které mohou mít podobu nemoci, nehody, úrazu či násilné životní krize v podobě rozchodu, ztráty, rozpadu dosavadního domečku z karet, který byl právě jen iluzí. To se děje právě pro Tvé nejvyšší dobro. Takže připomínám další naše zlaté světelné pravidlo – Vše zlé je pro něco dobré a nic se neděje jen tak! Děje se to pro Tebe, ne proti Tobě! A jen Ty sama nejépe víš správnou interpretaci. A pokud tápeš – nalaď se prostě víc na svou intuici!

MOZKOVNA

A protože se právě nyní dostáváme k naší hlavě, ve které sídlí náš mozek, povíme si tento týden stručně o naší mozkovně v souvislosti se třetím okem.

HEMISFÉRY

Náš mozek je, stejně jako naše planeta, rozdělen na dvě polokoule a každá z nich má své funkční oblasti. Pravá mozková hemisféra je takovým tvůrčím centrem – je zodpovědná za představivost a myslí v obrazech. Levá hemisféra obstarává rozumové a analytické myšlení a je aktivnější, když bdíme, zatímco pravá, když meditujeme a sníme.

Ženy mají zpravidla dominantnější hemisféru pravou, ale celkově více myslí celým mozkem, a získavají tak bohatší asociace, není pro ně černá nebo bílá, ale nahlížejí komplexní barevný obraz všeho, zatímco u mužů dominuje hemisféra levá – logická. A právě aktivace šesté čakry stimuluje obě mozkové hemisféry tak, aby společně vytvářely harmonickou skutečnost a došlo k celistvému spojení logického uvažování a kreativního tvoření.

Mezi oběma hemisférami je most, který je spojuje a díky kterému může komunikace probíhat na obou stranách. A tento most je silnější u žen (můžeme jakoby efektivněji přepínat), není tedy divu, že jsme to právě my ženy – Čarodějky, pro které je mnohem přirozenější mimosmyslové vnímání i práce se třetím okem, které je v podstatě sídlem „magie“. Že by sis i proto vybrala pro svou misi v tomto životě toto pohlaví? 😉

EPIFÝZA – šišinka mozková

Již René Descartes upozorňoval na fakt, že v centru našeho mozku se nachází malá šišinka, ve které sídlí naše duše. Je to šišinka mozková, nebo-li epifýza – endokrinní žláza (velká zhruba jako malá mandle) umístěna v mezimozku, která produkuje melatonin a hormon DMT – vědou nazývaný halucinogen. Ovšem co je to halucinace, je nám již celkem jasné. 😉 Šišinka je „sídlem našeho ducha“ a roste s tím, jak duchovně rosteme my. A právě epifýza je portálem do vyšších duchovních světů – oním třetím okem. Nejaktivnější je v dětství – pak postupně zakrňuje – „usínáme, zapomínáme“ a ve chvíli, kdy se probouzíme a rozpomínáme si, její funkce se opět aktivuje – aktivuje se naše třetí oko a šišinka roste.

Znaky otevírání 3.oka

  • šimrání, tlak či pnutí v čele a mezi obočím
  • zbystření všech smyslů – rozšiřování vnímání, intenzivněji vnímáš barvy, chutě, zvuky…
  • aktivace vnitřního zraku – pod zavřenými víčky vidíš barvy, tvary a nakonec i celé galaxie
  • zesiluje Tvá schopnost telepatie
  • vidíš kolem sebe opakující se čísla či časy (např. 11:11), zejména pak číslo 333
  • propojuješ se hluboce se svou intuicí
  • aktivuje se Tvé mimosmyslové vnímání, „vidíš“ více
  • zaznamenáváš u sebe jasnozřivost
  • vidění záblesků a světýlek – začínáš nahlížet jemnohmotné energie (aury, světelné bytosti atd.)
  • uvědomuješ si své nalazení na přírodu a toužíš po přirozenosti, cítíš, že pokud jíš nebo jinak vpravuješ chemii do svého těla, odpojuješ se od své přirozenosti, jakákoli chemie brzdí proces rozpomínání duše, viz první lesík
  • uvědomění, že náhoda neexistuje, které se stále prohlubuje
  • -> vnímání synchronicity
  • prohlubuje se chápání propojenosti všeho se vším (postupně napříč celým časoprostorem skrze všechny Tvé životy)
  • odhalování jasných příčin a následků
  • „vypínání“ negativního aspektu ega
  • najednou „to všechno začínáš chápat“ a tento proces stále graduje
  • uvědomění, že ani Tvá existence zde na Zemi není náhodná, přichází zcela nové pojetí toho, co znamená „Já Jsem!
  • zažíváš hlubokou transformaci a tzv. duchovní probuzení, mizí závoj iluze a odkrývá se zcela nová realita

Světelná výživa

Svou intuici nejlépe vyživíš tím, že ji budeš naslouchat a řídit se jejími radami.

Všímáním si ZNAMENÍ a VZKAZŮ kolem Tebe svou intuici a své vedení podporuješ, aby Ti mohla ještě lépe pomáhat.

MEDITACE je úžasným nástrojem, jak prohlubovat své intuitivní schopnosti a vnitřní napojení.

Další světelnou výživou je MOUDROST a FILOSOFIE nebo-li láska k samotné moudrosti. Uč se, poznávej, bádej, inspiruj se, čti!

VIZUALIZACE a PŘEDSTAVIVOST jsou vyživujícím elixírem.

Skvělou výživou pro prohlubování Tvého napojení je AROMATERAPIE.

HUDBA – např. Mozart má svělé účinky na náš mozek a aktivaci třetího oka, extra výživný je též zvuk tibetských mís.

S hudbou souvisí také poslech BINAURÁLNÍCH BEATŮ – které otevírají třetí oko a pomáhají navodit tranz.

DECHová cvičení. Dech je život. Jak dýcháš, tak žiješ.

I zde jsou velmi účinné AFIRMACE, protože ve třetím oku sídlí programy, které řídí náš život.

Úžasnou výživou je HOŘČÍK, doporučuji kvalitní kakao či vysokoprocenstní kvalitní čokoládu. Skvělé jsou také mandle.

VIBRACE – i proto máš ode mě energetické jablíčko nalazené tak, aby navyšovalo Tvé vibrace – jako obrázek, který můžeš používat pro navibrování např. vody, stejně jako amulet, který nosíš u sebe. 😉

KVĚT ŽIVOTA – řiď se intuicí, jak s ním pracovat.

A ke světelné výživě patří také barva lahodící duchu – INDIGOVÁ.

Jo a ta úplně nejlepší? Následuj svou intuici! 😉

Strýček Pochybníček

Každý ho máme, každý jej známe. Jeho hlas umí být silný, otravný a velmi přesvědčivý – jmenuje se Strýček Pochybníček. Kdykoli se pro něco nadchneš, přihlásí se o slovo a zná tisíc důvodů, proč to nedělat. Kdykoli cítíš své volání, začne remcat a přemlouvat, ať raději zůstaneš v bezpečí známých vod. Je tu vždy jako opozice Tvé intuice. Ale Ty ho můžeš umlčet. Čím více budeš následovat svůj vnitřní hlas, své intuitivní vedení, tím více bude slábnout. Čím důležitější vzkaz, radu nebo pobídku pro Tebe intuice má, tím více se mu to nelíbí. Můžeš mu za to poděkovat – je to známka toho, že to je ten správný směr, kterým se máš opravdu vydat. Kdykoli Pochybníček nadává, je to vlastně služba pro Tebe – působí svým přesvědčováním jako ukazatel toho, co je pro růst Tvé duše důležité. Přichází čas, kdy se Pochybníček stává Tvým přítelem, nikoli protivníkem. I on to dělá pro Tebe. 😉

SVĚTELNÉ ÚKOLY :

Intuice

Tento týden se zaměř na svou INTUICI na 100%. Všímej si jejího hlasu, svého vnitřního vedení v každičké situaci. A všímej si toho, zda ji následuješ. Zaměř se také na retrospekci, kdy Ti intucie cosi radila a Ty jsi nechápala, jaký to má důvod, ale zpětně nyní vidíš, proč jsi to (ne)měla udělat a Tvé rozhodnutí je Ti o mnoho jasnější.

Další část tohoto úkolu je psací a kreativní. Spočívá v tom, že si sepíšeš, co pro Tebe znamená INTUICE, jak ji vnímáš, jaká je… A napiš si také zážitek, ve kterém Ti intuice poradila a Ty jsi díky jejímu následování zažila něco krásného, nečekaného, významného, co by se bylo nestalo, kdyby jsi poslechla Pochybníčka.

Poté, co budeš takto vědomě svoji intuici prožívat, napiš si, na kolik procent ji průměrně denně následuješ.

5+1 smysl života

Třetí oko, tedy náš šestý smysl, můžeme trénovat různými způsoby skrze všech našich ostatních 5 smyslů. Spojila jsem je do jednoho rituálku, který Ti pomůže třetí oko otevírat. Pro tento rituál si najdi klid a čas sama pro sebe.

Můžeš si jej samozřejmě podle potřeby rozdělit na dílčí části do několika cvičení, např. cvičit pouze se svíčkou nebo pouze masáž s kamínkem a podobně.

Budeš potřebovat:
– svíčku
– kamínek (např. ametyst nebo lapis lazuli)
– hudební nahrávku
– kvalitní vysokoprocentní čokoládu nebo domácí kakao
– esenciální olej (např. aroma levandule, šalvěj…)

Zrak – svíčka
Zapal si svíčku a nerušeně pozoruj její plamen, jako jsme to už několikrát zkoušeli.

Sluch – hudba
K rituálu si pusť připravenou nahrávku, která podporuje funkci šesté čakry.

Čich – aromaterapie
Kamínek nebo oblast třetího oka si zakápneš esenciálním olejem pro masáž.

Hmat – masáž
Při rituálu si budeš masírovat oblast třetího oka (mezi obočím) Tvým kamínkem.

Chuť – kakao
K rituálu si připravíš pravé kakao, jako jsme to dělali v přípravném workshopu nebo si dáš kousek kvalitní vysokoprocentní čokolády.

Rituální cvičení bude vypadat asi takto – připravíš si kakao/čokoládu, pustíš si nahrávku, zapálíš svíčku, na kamínek si kápneš olejíček a začneš oblast třetího oka masírovat, u toho budeš pohled směřovat do plamene svíčky, na jazyk dáš rozpustit kousek čokolády nebo se napiješ kakaa. Postupně oči zavřeš a budeš vnímat všemi svými smysly kromě zraku – v tu chvíli zapneš zrak vnitřní. A necháš se unášet přítomným okamžikem.

Toto cvičení dělej vždy v plné střízlivosti! A nikdy nedělej nic, co tak necítíš, jako vždy, řiď se svou intuicí. 😉

Na závěr si sepiš svůj prožitek do svého světelného listu nebo deníčku.

BONUSOVÝ ÚKOL: Pohlédni do sebe!

Toto cvičení si udělej pouze, pokud se na to cítíš a nepociťuješ vnitřní radu, že ho dělat nemáš – následuj svou intuici.

Před cvičením si udělej OCHRANU!

V klidu a o samotě si ničím nerušena stoupni před čisté zrcadlo (nebo se před něj posaď se vzpřímenou páteří). A pohlédni si hluboce do očí. Svůj pohled zaměř na své třetí oko – místo mezi obočím a kousek nad. Už s ním nikam neuhýbej, ani nezavírej oči a dívej se na sebe. Po pár minutách uzříš svou pravou tvář, nahlédneš své zrcadlo. Doslova nahlédneš do sebe a spatříš dosud nepoznané – pohlédneš na sebe svým magickým okem Čarodějky. Stát se může mnoho, nelekej se.

Toto cvičení se dělá až po dobu 180 minut (to už chce ale opravdu trochu tréninku) a vyžaduje velikou koncentraci a důvěru. Začít můžeš na několika minutách a postupně trénovat.

Jakmile vnitřní pocit nahlásí, že je čas přestat, cvičení ukonči, není třeba se přemáhat. A zapiš si, co jsi viděla, jak ses viděla, co se dělo…

TIP: Cvičení můžeš doplnit otázkou „Zrcadlo, zrcadlo, co vidět mám, ukaž mi pravdu a odhal klam…“ 

"Svou INTUICÍ nechávám se vést, ukazuje mi tu nejlepší z cest!"

OTÁZKY k zamyšlení:

  • Co vidím, když zavřu oči?
  • Jak vím to, co vím?

Čakra okénko:

ČELNÍ ČAKRA - TŘETÍ OKO

Šestá čakra – čelní, je sídlem naší intuice a protože skrze ni vidíme, co naše oči běžně nevidí, nazýváme ji TŘETÍ OKO a jedná se o naši mistrovskou buňku – skrze její aktivaci se aktivuje zároveň náš mistrovský potenciál – probouzí se naše mimosmyslové schopnosti (všechny ty dary, které máme a už nechtějí spát v koutě) – ve chvíli, kdy jsme připraveni.

Touto mistrovskou buňkou je EPIFÝZA – šišinka mozková (viz výše v úseku „Mozkovna“).

Třetí oko se otevírá podle úžasného božského načasování a vždy tak, jak je daný jedinec připraven. Nelze jej otevřít násilně bez harmonie čaker ostatních. Pokud člověk následuje svou intuici a lidově řečeno „netlačí na pilu“, očko se otevírá v souladu s nastavením těla i mysli a do života přichází všechny potřebné rady a zkušenosti ve správné momenty.

Třetí oko, stejně jako jakákoli jiná čakra, může být buď zavřené nebo otevřené, v harmonii nebo dishasmonii. A jak tedy na harmonizaci třetího oka? Tuto čakru posiluje barva ducha – indigová, např. pohled na noční oblohu. Od mala na ni s láskou koukáš, že? Zároveň se touto barvou můžeš obklopovat, každá barva má své vlnky a Ty s čakrou komunikují. Tuto čakru můžeš stimulovat jemnou masáží prsty nebo ještě lépe kameny, které jsou pro ni vhodné, jako třeba ametyst nebo lapis lazuli. Dobře poslouží i oblíbený amulet. (I pro tyto účely vyrábíme a nabíjíme i naše dřevěné amulety Wood and you, můžeš tedy použít i jablíčko z naší dílny nebo třeba šperk Čarodějka). Čelní čakra miluje MEDITACE a VIZUALIZACE, jejichž schopnost se přímo úměrně zlepšuje s jejím otevíráním. Další tipy najdeš v kapitole Světelná výživa.

Toto jsou všechno nenásilné formy tréninku třetího oka, jako když trénujeme své fyzické svaly a požadovaných výkonů, které nám silné svaly poskytnou, dosahujeme postupně a přirozeně. Násilné otevírání by bylo jako chemický doping u sportu (viz konec příběhu rada I a II).

Pokud je tato čakra nefunkční, můžeme trpět na neurózy, nespavost, migrény a problémy s očima. Pozor ale také na její hyperaktivitu, která pak vede k vizím, které nepřipravený jedinec není schopen uchopit, a v tu chvíli se proměňuje její přehnaná funkce spíše v diagnózy psychických poruch (viz třetí oko a psychotropní látky).

A co ji neprospívá a blokuje? Když cítíme radu naší intuice, ale namísto ní se řídíme Pochybníčkem, čelní čakra velmi strádá a tím zároveň tlumíme své světlo. A my chceme zářit, takže nejsnazší způsob, jak své třetí oko podpořit je opravdu řídit se svou intuicí. A stejně tak přijímat své mimoslyslové schopnosti a používat je jako běžnou součást života pro dobro naše i ostatních. Pokud před nimi utíkáme nebo se jich bojíme, třetí oko je v disbalanci. Pokud je přijmeme a důvěřujme v ně a tím pádem i v sebe samé, třetí oko nám poskytuje nekonečnou moudrost našeho ducha. Proto je důležité naučit se naslouchat své intuici a tento vnitřní hlas následovat a to i ve chvílích, kdy se nám zdá toto nutkání zcela nesmyslné a iracionální. Ano, ono je iracionální, protože je v ten daný moment v rozporu s raciem, který chce jednat z pohledu ega a ne duše. Ale jen duše opravdu ví, co je pro nás nejlepší.

A co ještě třetí oko zavírá? Zcela jednoduše – to, že zavíráme oči sami před sebou, před svým pravým potenciálem. A marníme svůj život, zatímco s sebou máme tak skvostné dary, které jsme si nepřinesli pro srandu králíkům. Čelní čakru si také můžeme zavřít tím, když její moudrost začneme využívat pro manipulaci nebo dokonce zneužívat ve formě „černé“ magie, tedy používáním našich darů bez čistého záměru. A zde opět platí – zneužití našich mimořádných schopností, které se společně se třetím okem aktivují, se okamžitě zapisuje do karmy a třetí oko může zůstat jako následek zavřené i po následující životy. Šišinka zakrňuje namísto růstu také vlivem chemie a chemických přísad v hnojivech a potravinách, také při nadměrném užívání elektroniky a displejů s modrým světlem, v neustálé přítomnosti wifi a bluetooth zařízení a velmi je oslabena také hliníkem, který může být různou formou vpraven jako přísada čehosi do těla, aniž si to uvědomujeme. Zde nechám volnou interpretaci na Tobě…

A jak už to bývá, posilováním a harmonizací (ale stejně tak oslabováním skrze právě zmíněné příklady) čelní čakry, zároveň přímo ovlivňujeme čakry sousední, tedy čakru krční a korunní – která je naší spojkou s Vesmírem a završíme s ní v příštím týdnu celý náš program. A protože ani v autě neřadíme z jedničky rovnou na šestku, je nutné mít v harmonii i všechny předchozí čakry a životem nabývat zkušenosti postupně – pokud se chceme opravdu v souladu posouvat dál a s naším třetím očkem pracovat v přijatelném tempu. 😉 Nyní se tedy upevňuje chápání toho, že všechny předešlé procesy u všech čaker předchozích tvoří pomyslné základy pro to, abychom mohli využívat potenciál třetího oka, nechat se naplno vést svou duší a pohlížet na svět magickým okem Čarodějky a to bezpečně a bez hranic!

Ve chvíli, kdy začneš naplno následovat svou INTUICI a každé Tvé životní rozhodnutí bude v souladu s Tvým vnitřním vedením (a tedy i plánem duše), bude se Tvé třetí oko stále více otevírat a točit v sobě spirálovitou energii, skrze níž nahlédneš celý Vesmír.

RADA NA CESTU: OtevíránÍ třetího oka není žádný závod. Nic nedělej násilně a nikdy nedělej nic, na co se necítíš. Více otevřené oko neznamená vždy lepší, pokročilejší apod.! Vždy je dobré, aby bylo v souladu tělo i duše a ani jednu stránku neopomíjet. Takže pokud pracuješ na otevírání třetího oka, nezapomínej i na uzemňovací techniky a pevné kořeny! A nikam se nehoň, nesoutěž se sebou ani s ostatními. Vše se děje přesně tak, jak má. A s tím souvisí i rada č. 2:

RADA II: Nikdy, opravdu nikdy se nesnaž otevřít své třetí oko za pomoci psychotropních látek! Co se pak může stát? Třetí oko se Ti sice otevře, ale ještě na to zdaleka nejsi připravena a může nastat psychospirituální krize. Je to jako skočit z první třídy rovnou do deváté, kdy neprojdeš potřebnou cestu a postupný proces jednotlivých schůdků, které Tě připravují na následující dění a sice jsi pomyslě „výš“, ale řádně zmatená z toho, co se tam děje, bez potřebných zkušeností. Řada psychických poruch není nic jiného než urychlení spirituálního vývoje, na který jedinec nebyl připraven.

Tip na hudbu k rituálku - binaurální beaty

Vesmírná Přitažlivost 11.11. - aktivační brána Nové Země

Tento týden se koná jeden z energeticky nejvýznamějších dnů v roce. Je to čtvrtek 11.11., kdy se sejdeme ve Světelném kruhu a na toto téma si popovídáme. U tohoto kruhu velmi doporučuji účast VŠEM, protože je velmi důležitá. Vše, co jsme doposud dělaly, vedlo také k tomuto velkému momentu. I proto je téma třetího oka a plné aktivace našich mimosmyslových schopností právě v tomto týdnu, kdy se otevírá aktivační brána Nové Země, přesně 11.11. v 11:11 ! A Tvůj transformační proces byl velmi důležitý pro Tebe i všechny ostatní. Každý týden, každé téma, každý úkol a každý krok našeho společného putování měl svůj smysl a řadu skrytých efektů – abys došla až sem, do tohoto momentu, kdy dochází k tzv. přepojování a aktivace Tvé mistrovské duše, Tvého plného hvězdného potenciálu. „Kdysi“ jsme se domluvily, že Tě na tento moment připravím a že Tě jím provedu, proto jsi mě našla, naše cesty se spojily a jsi teď a tady. A příští týden tomu nasadíme korunu!

Odhlásit se