fbpx

7. TÝDEN

15.11.-19.11.2021

Svítím, tedy jsem!

A jednoho dne Bůh řekl: "Budiž světlo!"| A bylo světlo.

Je tu hvězdná cílová stanice. Tento týden tomu nasadíme KORUNU!

Minulý týden jsme společně prošli branou do Nové Země. Tato Nová Země je symbolikou pro Nový Věk příchozí po uplynulém Věku Ryb. Je to Věk svobodomyslného, velmi citlivého, ale zároveň silného a odhodlaného, kreativního, vizionářského Vodnáře a malují ho fialové tóny Vesmíru. Inkarnovala ses tak, abys byla součástí tohoto přechodu Věků, epochálních změn a evolučního vzestupu lidského vědomí. A to není náhoda.

Zhruba před 10 lety jsem napsala báseň, že „Homo Sapiens Sapiens musí posunout se dál a že nedělám si legraci, že postihlo to generaci mou…“ Nevím, jestli jsem tenkrát tušila, co píšu, verše skrze mě vždy protékaly bez většého rozmyslu, až po čase mi došlo, že skrze mě mluví andělé a bytosti světla, že channeluji už jen tím, že jsem.

Celý život jsem využívala své napojení na Zdroj. A o tom je přesně tento týden – o našem napojení na Vesmír… Jako je počítač spojen drátem se zásuvkou, i my z tohoto zdroje čerpáme energii. A jako je počítač spojen s neviditelným internetem, i my jsme spojeni s takovým Vesmírným internetem, odkud můžeme stahovat informace. To napojení máme celý život, jen může být dočasně vypnuté, jako když se počítač uspí a jede jen jako stroj beze smyslu. A proto když své napojení obnovíme – aktualizujeme, je to jakoby se najednou rozsvítila obrazovka s nápisem „Spojení navázáno“. A nyní můžeš stahovat informace, prohlížet si, na co pomyslíš, odesílat a přijímat zprávy, čerpat kosmickou energii a zářit jako žárovka. Tvůj systém byl aktualizován a Tvůj korunní kabel Tě napojil na Vesmírný internet.

I takto bláznivě by se dalo symbolicky popsat otevírání korunní čakry, kdy dochází k naprostému propojení se vším a vědomému pocitu jednoty a uvědomění si božství v Tobě. Kdy dosahuješ stavu blaženosti – dochází k plné fázi duchovního probuzení, které se nazývá již od dávných věků osvícení.

Společně jsme prošly cestu od červených kořenů a zeminy, oranžového chrámu vnitřní bohyně a žlutých paprsků vnitřního Slunce – pozemskémo aspektu bytosti (nižší spektrum základních čaker), přes zelené poklady srdce, tyrkysovou pravdu a indigovou oblast duše až sem, do bodu, který Tě spojuje s Univerzem. Pro plné otevření korunní čakry je potřeba mít připravenou a zharmonizovanou půdu, pevné kořeny, vnitřní sílu…tedy vše, co jsme společně v magickém lese procházely.

Nyní přichází fáze plného uvědomování si toho, že život není jen o tom narodit se, vystudovat, chodit do práce, založit rodinu, jít do důchodu a zemřít. A těm, kteří si to stále ještě myslí (a nemohou za to), můžeme být inspirací, pochodní, která osvítí i hlubší pravdu Bytí – že každý je zde za nějakým účelem a celý tento svět má mnohem větší přesah. Uvědomuješ si, že život má mnohem hlubší smysl a probouzí se v Tobě nezkrotná touha po něm bádat a naplňovat ho. Ano, tušíš, že zde máš nějaké poslání. Pomalu, ale jistě Ti dochází ten magický smysl všeho, co je. A vědomí Tvého poslání se prohlubuje.

Nyní zároveň pociťuješ vděčnost ke všemu, co Tě kdy v životě potkalo, začínáš se na vše dívat více shora a vidíš komplexní obraz skutečnosti, tím pádem vidíš, že neexistuje ani dobré ani špatné, ale že vše se děje z nějakého důvodu – jako neutrální potřebný prožitek Tvého vývoje. Vnímáš, že jsme tu, abychom se učili, přijímali výzvy, překonávali překážky, které jsou pouhou lekcí a tím rostli. A že jsme u toho všichni bez rozdílu vedeni, plně podporování a milováni. Toto je pohled duše, již nikoli ega, které se začíná jemně rozplývat. Tvoříš si duchovní souvislosti a vše Ti dává vyšší smysl. Každý den, každá událost, každé setkání, každá maličkost života je puzzlíkem té vysoce inteligentí skládačky jménem Život. Nahlížíš, jak se vše ve Tvém životě odehrálo pro nějaký důvod. Vidíš příčiny i následky všech Tvých životních rozhodnutí a zkušeností. A chápeš, co jsi kdy musela udělat, aby Tě to dovedlo až sem – do bodu, kdy si naplno uvědomuješ sebe sama a své místo ve Vesmíru. Do bodu, kdy mizí oddělenost a nastává jednota. Do projevení Tebe v Nové Zemi, kde Láska vítězí!

Jsi hnána odvahou a tvůrčí silou, protože víš, že tato cesta je správná. Už nepochybuješ. Jsi tolik spojena se svým Vyšším já, že se stáváte jedním. Už nemusíš do meditace, protože Tvůj život se stává jednou nepřetržitou meditací. Už nemusíš hledat venku, protože všechno, co potřebuješ, máš uvnitř sebe. Už stačí jen být a svítit.

A tak svítíš, tedy jsi.

A to je podstata každé bytosti – dojít do tohoto momentu blaženosti, božského principu, vyššího vědomí, (roz)svícení… a vědět, že se můžeš vydat ještě mnohem dál, protože stejně jako Vesmír, i Tvůj potenciál je neomezený… Protože Vesmír se projevuje skrze Tebe. Vše co je on, jsi i Ty. A proto i Já jsem Ty a Ty jsi Já. Všichni jsme celek a jednota. We are one.

„Můžeš dokázat všechno, o čem sníš, stačí pouze, když uvěříš!

Světelná výživa

Své napojení na Zdroj krásně vyživíš tím, že si jej budeš uvědomovat – vědomě s ním pracovat, trénovat jej a to zcela ve své přirozenosti, třeba tím, že Ti bude připadat svět krásný a budeš si užívat své spojení se vším a všemi.

Obzvláště vyživující je MEDITACE a to především taková, kdy jen tak spočineš v sobě.

Další světelnou výživou je MOUDROST a FILOSOFIE nebo-li láska k samotné moudrosti. Uč se, poznávej, bádej, inspiruj se, čti!

Velmi vyživující je SAMOTA.

A s ní souvisí např. terapeutický pobyt v přírodě nebo POBYT VE TMĚ.

Tvé propojení vyživí také POUŤ, např. putování s batůžkem, Svatojakubská cesta, výprava do hor… ale i putování lesem. 😉

Výživné je také trávení času s Tvým KMENEM, s RODINOU DUŠE, zkrátka s bytostmi na stejné vlně.

Skvělou výživou pro prohlubování Tvého napojení je AROMATERAPIE.

HUDBA sfér slyšitelná zvenku i zevnitř

Úžasná je samozřejmě JÓGA nebo cvičení Čchi kung.

Vyživující pro naši korunu je také ENERGETICKÉ LÉČENÍ.

Stejně jako samotné ZASVĚCENÍ do energetických systémů.

DECHová cvičení s vizualizací zlatého světla.

Poslech a zpívání mantry ÓM.

I zde jsou velmi účinné AFIRMACE.

Potraviny bohaté na Tryptofan – podporuje správnou funkci serotoninu.

Takovou pravou světelnou výživou je PŮST a čistá PRÁNA.

Lazení se na KOSMICKÉ ZÁKONY.

A ke světelné výživě patří také královské barvy Vesmíru – FIALOVÁ, ZLATÁ a BÍLÁ.

Jo a ta úplně nejlepší? Bezdpodmínečná všeobjímající láska – uvědomění si jednoty se vším, co jest! 😉

ANTIDEPKA

Součástí světelné výživy jsou tento týden i tipy ANTIDEPKA. Na scénu totiž přichází „hormon korunní čakry“ – Serotonin.
Sychravé a mlhavé období podzimu může působit mysticky, ale i depresivně. Více tmy, nedostatek Slunce, deštivé počasí – to vše působí na hormonální procesy v naší mozkovně (narušuje produkci serotoninu) a tedy i na naší psychiku. Proto Ti přináším pár tipů „antidepka“ – které souvisí se SEROTONINEM, hormonem „dobré nálady“. Nemáme-li dostatek serotoninu, může nás přepadat špatná nálada, úzkosti až depresivní stavy. A jak si serotonin přirozeně dopumpovat?

  • JÍDELNÍČEK – nálada se dá spravit pomocí správné světelné výživy (viz první týden). V tomto případě je dobré jíst potraviny bohaté na látku L-Tryptofan (tu si tělo samo vyrobit neumí – přijímáme ji tedy ze stravy). Tryptofan úzce souvisí s psychickou pohodou, protože obstarává správné fungování serotoninu, najdeš jej např. zde: luštěniny, ořechy, semínka, banány, goji, spirulina, zelená zelenina, hořká čokoláda. Důležité je doplnit také zdravé tuky – tedy např. avokádo nebo opět – ořechy. I proto se vlašské ořechy podobají našemu mozku – zlepšují celkově jeho funkci, stejně jako mandle se podobají šišince, navíc obsahuje hořčík, který je k produkci serotoninu také velmi potřebný atd. Symbolika je všude kolem nás…
  • TŘEZALKA – třezalka je přírodní antidepresivum, můžeš si ji rituálně nasbírat, usušit a vařit svůj magický antidepkový čaj, vždy dej ale na svou intuici a individuální zdravotní stav
  • ALKOFREE – možná už jsi to také zažila, popíjí se, je veselo, člověku je hej a druhý den se kromě fyzické kocoviny dostaví také „poopiční depka“, která se projevuje poklesem serotoninu (pokud na Tebe tedy něco neskočilo dírou v kabátě), který se „vyplýtval“ při konzumaci alkoholu. Zejména hypersenzitivní jedinci – empati jsou na toto velmi citliví. Dlouhodobá abstinence hladiny serotoninu stabilizuje (potvrzeno vlastní zkušeností :-)).
  • CUKRFREE – cukr způsobí rychlý vzestup, ale také následný hlubší propad a to nejen energie, ale i serotoninu…
  • SPÁNEK – dostatečný spánek udržuje správné hormonální funkce, tedy i produkci hormonů štěstí
  • SLUNCE – když vyjde sluníčko, šup ven natankovat vitamín D (a nebo jej vyvolat Tvou silnou energií, i když na obloze není. ;-)) Vitamín D lze též dobře dotankovat opět ze stravy – kdo jí maso, tak je bohatě obsažen v mořksých rybách, dále ale také v houbách a vejcích. V současné době se též přidává do prodávaných rostlinných mlék.
  • POHYB – ideálně procházka na čerstvém vzduchu či radostné zaběhání, jóga, cvičení, jakýkoli pohyb zlepšuje náladu!
  • MAZLENÍ SE ZVÍŘÁTKY – prokazatelně upravuje procesy v našem mozku, povzbuzuje produkci serotoninu, zvířátka navíc převibrují naši energii na vyšší.
  • MAZLENÍ a OBJÍMÁNÍ – příjemný fyzický kontakt zvyšuje vylučování serotoninu. PS: Když se obejmou 2 Starseeds, nastane doslova serotoninový ohňostroj 🙂
  • KOSMICKÁ ENERGIE – když Tě přepadne šedá nálada, ztiš se, popros o spojení s vesmírnou energií (Reiki/prána…), představ si svou hlavu a v ní Tvůj mozek a v něm spoustu závitů, zaměř se na svou korunní čakru a zlaté světlo, které do ní proniká jemným vláknem. Toto světlo zaplavuje celou Tvoji hlavu a proudí jednotlivými závity. S nádechem světlo přijímej, s výdechem jej posílej do jednotlivých částí Tvé hlavy. Vizualizuj si, jak je ve Tvém mozku dostatek nervových vzruchů, mezi Tvými neurony se přesýpají bílé zářivé krystalické částečky. Krásně plynou. 
    Každodenním vědomým příjmem životní síly do Tvého organismu se upravuje psychická i fyzická pohoda – a hormonální rovnováha a také IMUNITA! I proto je skvělé např. energetické (sebe)ošetření. Nyní se člověk ještě zasvěcuje, pro další generace však bude tato zasvěcenost přirozeností. Napojeni na tuto energii jsme nepřetržitě, jen ji občas brzdí ještě nánosy našich starých energií. Ale to vše se právě teď pomalu mění – v Nové Zemi.
  • DOPAMIN, OXYTOCIN, ENDORFIN – jsou dalšími hormony štěstí, jejichž doplněním navodíš dobrou náladu…A jak? Skrze světelnou výživu, hmotnou i nehmotnou… světelná strava, láska, úsměv, péče o sebe, uznání sebe sama, dotyky… zkrátka všechno to, co jsme v uplynulých týdnech společně prošly 😉

SVĚTELNÉ ÚKOLY :

Výzva pro celý týden:
Pracuj se svým světlem, uvědomuj si ho, navyšuj ho, rozsvěcuj ho, užívej si ho, vnímej své napojení!
TIP: Trénuj a užívej si též stahování informací ze Zdroje – z Vesmírného internetu skrze Tvou kosmickou šňůru

Poslání

Mým posláním na planetě Zemi je…

Doplň tuto větu do světelného listu nebo do svého deníku. Psaní má kouzelnou moc a tím, že to napíšeš, řekneš Vesmíru své ANO, dáš mu najevo, že víš, proč tu jsi, a že jdeš do své mise naplno. Nikdo jiný nezná odpověď lépe, než-li Ty. Nepiš rozumem ani logikou, piš skrze své vesmírné napojení, které nyní přechází do plného nasazení.

Svou větu můžeš sdílet s námi ve skupině. Tento týden je o překračování dosud známých hranic, rozšiřování obzorů – sdílením se světem dáváš Vesmíru opět najevo, že jsi si své mise vědoma a nebojíš se jít do svého poslání naplno! A on Tě plně podpoří v jeho naplnění. 😉

Vděčnost

Ušla jsi kus cesty, na které Tě mnohé potkalo. Napiš si, za co jsi vděčná – sobě, ostatním, planetě, Vesmíru. Prožívání vděčnosti působí pozitivně na náš nervový systém a tedy i na korunní čakru. Prožij vděčnost každou buňkou svého těla. Celá se tím rozzáříš. Toto si opět sepiš – při psaní Ti leccos „přijede“.

Milý, Vesmíre, jsem vděčná za…

Nabití světelného kabátu

Svou auru si denně čistíš a prosvětluješ různými činnostmi, které jsme v průběhu programu dělaly. Světelný kabát si také můžeš nabít skrze vizualizační cvičení s vesmírnou energií – skrze Tvůj Vesmírný kabel.

Cvičení spočívá opět v jednoduchém principu Požádej, přijímej, důvěřuj!

Spojíš ruce před srdcem a požádáš (poprosíš) o nabití svého světelného kabátu (aury) světlem. Poté se tomuto příjmu vesmírné energie otevřeš, vizualizuješ si, jak Ti skrze vlákno vedoucí shora do korunní čakry teče zářivé světlo a naplňuje celé Tvoje tělo, až ho začne přetékat a naplňuje Tvůj ochranný prostor. Maže všechny nahromaděné shluky energií, prosvětluje celou Tvou bytost. Světlo tryská ven ze Tvých rukou, přilož je k sobě před srdcem, jemně je o sebe protři, ať tok podpoříš, a celá se zahaluj do pomyslné světelné bubliny, přelévej si světlo přes hlavu a stále vizualizuj, jak Tě celou obklopuje a naplňuje.

Toto cvičení budeme dělat i společně.

Na konec poděkuj a důvěřuj, že je vše v pořádku, Tvá aura je nabitá a chráněna – světelný kabát je pevný, protkán zlatou nití Vesmíru.

TIP: V sobě máš svůj vlastní návod, následuj jej!

Mandala s hudbou

Vymaluj si mandalu korunní čakry za poslechu speciální nahrávky. Je to takový úkol s přesahem na večer u dobrého čaje při svíčkách nebo na pohodové víkendové odpoledne. A nezapomeň použít barvy Vesmíru. 😉

Mandalku máš ve světelných materiálech k tisku.

Nasaď si korunu!

A na závěr? Tvá KORUNOVACE!

Tento úkol je tvořivý a velmi mocný. Pamatuješ na scénu v meditaci? Když jsi malovala obraz na vesmírné plátno a pak se stal Tvojí realitou, do které jsi vstoupila? Nyní můžeš udělat něco podobného – namaluj sebe a nasaď si na obrázku korunu. Korunu si můžeš nasadit také úpravou fotky ve photoshopu nebo tak, že na vytištěnou fotku korunu nalepíš. Fantazii a kreativitě se opět meze nekladou. Dej Vesmíru najevo, že jsi připravena svou korunu používat!

TIP: Do tohoto tvoření můžeš zapojit své hvězdné děti.

BONUS: Léčení

V každém z nas je dar léčení, který se jednoho dne přihlásí o slovo. A podobně jako v předchozím cvičení s nabíjením světelného kabátu, budeme pracovat s vesmírnou energií, která skrze Tebe protéká Tvou korunou, i při léčení.

Návod máš v sobě, tady je par tipů a doporučení ode mě:

  • Požádej o spojení s kosmickou energií – ruce na srdce
  • Požádej si též o ochranu zpětného chodu
  • Nekřiž při léčení nohy ani ruce – blokuje tok energie
  • Sundej ze sebe elektroniku (např. chytré hodinky)
  • Možnosti: přivolej svého asistenta, pracuj s barevnými plameny světla, zapojit můžeš krystaly, kyvadlo, vykuřovadla…
  • Vizualizuj si, jak skrze Tvou korunní čakru teče kosmická energie do Tebe a z Tebe následně do člověka/zvířete…, ke kterému/na kterého přikládáš ruce
  • Před i po léčení si umyj ruce vlažnou vodou
  • Nikdy neošetřuj pod vlivem omamné látky ani sebe ani nikoho jiného!
  • Vždy vstupuj do léčení s čistým záměrem!
  • Na závěr poděkuj 🙂

VÝHODY ZASVĚCENÍ:

  • Průtok Tvé energie je mnohonásobný. S každým dalším stupněm se opět znásobuje. Říkám tomu „vyčistit trubky“, skrze které energie protéká.
  • Skrze sebeošetření si zároveň děláš každodenní ochranu a to i ochranu proti zpětnému chodu – nenatáhneš si do svého systému nic od léčené osoby (i kdyby rýmu nebo špatnou náladu) a zároveň nepředáš nic Ty dané osobě. Jsi opravdu jen čistý VODIČ energie.
  • Mnohdy berou léčitelé energii ze sebe a pak ji musí dotankovat, ale většinou více dávají a pak jsou sami vyřízení. Když jsi „pouhým“ vodičem, prochází Tebou energie z Vesmíru, nedáváš při léčení svou a nikde Ti pak nechybí.
 

Doba jde kupředu a další generace budou již zasvěceny ze své přirozenosti, nové děti se inkarnují v nových vysokovibračních energiích, jsou tedy osvícené už jen tím, že jsou, nesou s sebou spoustu světla, jsou bytostmi světla a už od dětství vibrují na vysokých frekvencích. A přesně takové děti se rodí připraveným maminkám, jako jsi Ty!

Přísun těchto semínek na Zem začal ve větší intenzitě kolem 80.let 20.století a od té doby se čím dál více násobí. Indigové, křišťálové, duhové děti pomáhají tomuto vzestupu lidského vědomí a celé planety. No a samozřejmě, že jedním z nich jsi i TY.

"Skrze mě se projevuje celý VESMÍR!"

OTÁZKY k zamyšlení:

  • Musím se na Vesmír/Zdroj/Boha napojovat nebo jsem jím já sama?
  • Jak může souviset KORUNA a KORONA, aneb vnímám již kosmický přesah současné situace?

Čakra okénko:

KORUNNÍ ČAKRA

Sedmá čakra – korunní, je poslední ze 7 základních čaker a nachází se kousek nad temenem naší hlavy. Její barva je vesmírná, protože je naší spojkou se Zdrojem, takovým naším mostem mezi nebem a Zemí – jako jsme my sami. Spojuje nás s Vyššími Já, se Zdrojem, s Božstvím. Právě skrze tuto čakru přijímáme kosmickou energii – světlo a božskou lásku.

Tato čakra vyživuje mozkové žlázy, míšní kanál a roznáší životní sílu skrze meridiány do celého těla. Primárně je napojena na podvěsek mozkový (hypofýzu), sekundárně pak na šišinku (epifýzu) – třetí oko. Vertikálně prochází všemi ostatními čakrami až do našich kořenů.

Tato čakra je tedy korunou celého našeho stromu, jehož nekonečně mnoho lístků nás spojuje s kosmickým vědomím. Je aktivní v dětství, kdy se energie usazuje v těle, proto jsou miminka zcela napojené a zářivé bytosti. Poté se u většiny lidí uzavírá a otevře se, když jsme připraveni ji přijmout, mnohdy nějakou zátěžovou a zlomovou životní situací, kdy dochází k tzv. probuzení. Někdy se musí stát něco velkého, aby se nám konečně rozsvítilo… V současné době, kdy se za posledních 30 let inkarnuje velké množství hvězdných bytostí, se tato čakra u mnoha jedinců neuzavírá úplně ani v průběhu dospívání. Vzhledem k současnému evolučnímu procesu bude brzy úplně běžné mít své vědomé napojení plně aktivní od dětství celoživotně, neboť přichází již výše zmiňovaný další vývojový stupeň člověka – bytost světelná. Začalo to u zcela pudového a instinktivního chování našich prapředků, kteří jednali z pozice čakry kořenové a pokračovalo to zcela přirozeným vzestupem, a protože se Vesmír stále vyvíjí, tento proces nikdy nekončí, je tedy zcela intuitivní, že nyní již budeme pokračovat v Nové éře životem s nasazenou korunou.

Tuto čakru posiluje barva vesmíru – fialová, ale také zlatá a bílá. Blahodárně na ni působí drahé kameny a minerály, zejména ametyst a kříšťál. 😉 Funkci této čakry podpoříš všemi tipy ze světelné výživy tohoto týdne. Ale i týdnů předchozích, protože péče o všechny předchozí čakry – tedy péče o sebe, svůj život a své světlo působí pozitivně i na čakru korunní, která jimi vertikálně prochází. Pokud chceš tedy pečovat o své kosmické propojení, všechny světelné úkoly a tipy celého programu Ti v tom pomohou. Všechno to jsou způsoby, jak rozsvěcet své vnitřní světlo. Korunu si nasadíš taktéž MEDITACÍ, která se pomalu stane Tvým způsobem života. Jsi v sobě, postupně navyšuješ svoji energii a spatřuješ krásu ve všem i všech kolem sebe. Stáváš se světlem a láskou.

Pokud je tato čakra zablokovaná, vyskytují se u jedince poruchy učení a poruchy vnímání, různé neurózy, deprese, ztráta motivace žít a další psychické potíže nebo také epilepsie. Pokud je korunní čakra naopak nadměrně aktivní a ostatní v harmonii nejsou, zejména pokud je v disbalanci kořenová čakra, jedinec může si může opravdu odlétnout (a to i doslova). Protože když kořeny nejsou silné a hluboké, strom s velkou korunou vyvrátí i menší vítr… Není „schizouš jako schizouš“ a přece mají oba dva to samé… Nyní se již naplno upevňuje chápání toho, co vlastně znamenají psychické poruchy a jak moc je důležité pečovat o své kořeny, o své základní čakry úplně stejně jako o ty vyšší, pokud chceme žít v hamornii na všech rovinách naší bytosti. Prosvětlením části celku se prosětluje celek jako takový.

A jak už to bývá, harmonizací korunní čakry, zároveň přímo ovlivňujeme čakry sousední, ale i všechny další, jak již bylo řečeno. Otevření této čakry je též předpokladem pro to, aby mohla nastat aktivace i dalších vyšších čaker, umístěných již mimo tělo. Dalo by se říci, že otevřením této čakry příběh teprve začíná. A nikdy nekončí. 

Ve chvíli, kdy si naplno uvědomíš své spojení s nekonečným VESMÍREM, Tvá koruna se rozevře a bude přijímat plnými doušky božskou energii. A Ty se staneš všeobjímající láskou plynoucí v proudu přítomného okamžiku. A už nikdy nic nebude jako dřív…

Tip na hudbu k úkolům

Úplněk v Býku 19.11.: Slavnostní světelné rozloučení

O zářijovém Úplňku toto putování začalo, v meditaci jsi objevila spoustu pokladů a vzala sis je s sebou na svou cestu. Následoval říjnový Úplněk na Den stromů, kdy jsi mnohé pročistila a nové přijala, a nyní přichází úplněk listopadový, kdy se společně rozloučíme. Ale každý konec znamená začátek něčeho dalšího. Své dary si neseš stále s sebou a po cestě objevuješ další…

 Tento den bude magický, strávíme spolu krásnou závěrečnou chvíli přímo v Úplňkový čas, který nastane v pátek v 9:57.

Naše slavnostní seance startuje v 19.11. 9:30.

Bylo mi velkou ctí být Ti na této cestě průvodkyní a pomoci Ti objevit nová zákoutí Tvé duše. Společně jsme aktivovaly to nejlepší, co v Tobě bylo připraveno – tak, abys mohla využívat svůj plný potenciál a naplňovat své poslání tady na Zemi. Účinky tohoto programu se budou projevovat i v dalších týdnech, měsících i letech. Toto putování bylo takovým Světelným startem Tvé Vesmírné jízdy. A já Ti na ni přeji jenom to nejlepší. Nechť je protkána zázraky, všeobjímající láskou a světlem. Nikdy si nenech od nikoho vymluvit, že jsi Anděl. 

Děkuji, že jsem mohla být Tvá Světlonoška. Nikdy nezapomenu.

Odhlásit se