Tajemství ryb

LUNÁRNÍ MEDITACE

ideální pro Novoluní v Rybách

O meditaci

V této meditaci se vydáš společně s kouzelnou rybnou odhalovat TAJEMSTVÍM RYB.

Meditace vznikla v den NOVOLUNÍ v Rybách, kdy jsem ji vytvořila a vložila do ní krásnou – citlivou a snovou sílu tohoto znamení.

Ryby jsou posledním znamením zvěrokruhu a obsahují v sobě esenci všech předchozích znamení. Ryba je bytost citlivá, empatická, kreativní, velmi intuitivní, jasnozřivá, tajemná a zasněná. A přesně tyto kvality v sobě nyní podpoříš skrze meditaci a doprovodný světelný trénink.

Tato meditace je očistná, léčivá a uvolňující. Je také velmi transformační a posílíš v ní svou intuici.

Zastav se, dovol si chvíli sama se sebou a vstup do posvátného prostoru. Ponoř se do něžného příběhu ve svém nitru, v klidu a soukromí, se všemi poselstvími, která na Tebe čekají.

element: VODA

“Voda se vlní, stejně jako Ty,
bytosti této planety.”

Ryby jsou vodní tvorové, propoj se proto také s elementem VODY!

Voda v sobě skrývá mnoho významů a symbolik. Je zdrojem života, je živoucí, plynoucí, očistná a léčivá. Inspiruje nás k plynutí životem a jemnému vznášení se po vlnách toho, co právě přichází. Zve nás také k ponoření se hluboko do sebe, do nitra, proto otevírá cestu do podvědomí, kde nabízí cestu sebepoznání a poskytuje prostor k uvolnění a očištění.

Nech se mým hlasem vést, vodou nést a já ukážu Ti jednu z pohádkových cest. Do nitra Tvého kosmického.

Tipy k meditování

Tuto fantazijní meditaci si užij ve chvíli, kdy Tě zavolá. Přístup k meditaci máš po celé období Ryb, tedy od 20.2 do 20.3. Ideální čas je pro ni na Novoluní v Rybách.

Pro meditaci si udělej hodinu čas sama na sebe, v klidu a soukromí. Je dobré, abys nebyla rušena a mohla se do příběhu ponořit.

Poslech meditace doporučuji do sluchátek nebo s dobrým reprákem.

K meditaci si připrav svíčku, můžeš v modro-zelené barvě.


TAJEMSTVÍ manifestace, silné intuice a transformace mi proniká do srdce a naplňuje celou moji bytost. Magická síla tohoto dne ve mně aktivuje lehkost, tvořivost a radost.

Světelná příprava a hravá cvičení

OBRÁZEK & AFIRMACE


Namaluj si na papír obrázek, dvě rybky v kruhu a připiš slovo nebo větu jako energii/návyk, kterou si přeješ ve svém životě podpořit a nahrát do podvědomí, např. formou AFIRMACE.

Například:

“Propojení srdce a rozumu.

“Jasně vnímám svou intuici a s důvěrou ji naslouchám.”
Číst dále Zavřít

MAGICKÁ VODA


Nabij si vodu, umísti lahev nebo skleničku na svůj obrázek s nápisem nebo na podtácek Světelné Akademie, máš-li (tvoříme je jako světelné nabíječky pro vaše nápoje). Tuto vodu pak před meditací nebo po meditaci vědomě vypij. Propoj se s ní, požehnej jí a poděkuj za vyživení, za hydrataci, za pročištění a za vše, co voda do Tvého života přináší. Užij si každý doušek, který Tě naplňuje, prosvětluje, rozvibruje…
Číst dále Zavřít

SVĚTELNÁ KOUPEL


Tuto meditaci si můžeš užít v příjemné lázni ve vaně (ale pozor, pokud jsi usínací typ!). Do koupele si můžeš přidat bylinky, krystal, trochu očistné soli a olejíček, třeba levandulový, protože levandule bude pozitivně stimulovat Tvoji mistrovskou buňku – třetí oko, které je sídlem intuice. Pokud máš děti, přizvat můžeš také hračku v podobě rybky, ale bohatě postačí Tvoje vlastní představivost.
Číst dále Zavřít

BAREVNÁ HARMONIE


K meditaci si vezmi na sebe nebo k sobě cokoli modrého, tyrkysového, zelenkavého nebo něco, co pro Tebe symbolizuje vodu.
Číst dále Zavřít

KRYSTALICKÁ SÍLA


Pokud máš, zapoj do meditace i svůj oblíbený krystal.

Vhodný je např.:
křišťál, ametyst, akvamarín, fluorit, jadeit, tyrkys, lapis lazuli, opál, modrý achát, celestýn, měsíční kámen nebo růženín

...a další minerály spojené s vodou, plynutím a znamením ryb. Použij jej intuitivně.

TIP: Pokud žádný takový kámen nemáš, můžeš si vzít kamínek z přírody, třeba z potoku nebo řeky a a nebo si v přírodní vodě nalezený kamínek opláchnout. Následuj svou intuici, který kámen Tě zavolá.
Číst dále Zavřít

POMAZLI SVOU INTUICI


Znamení Ryb přináší svým zrozencům hluboce rozvinutou intuici. Tato úžasná průvodkyně sídlí v našem třetím oku. Proto si tuto oblast na čele mezi obočím jemně pomasíruj, můžeš využít olejíček nebo nabitou vodu/vodu z vany či krystal. Můžeš tímto způsobem začít celou meditaci a krásně se naladit.

Můžeš si také opakovat tuto formulku:
“V této meditaci zesiluji svou INTUICI! Děkuji.”
Číst dále Zavřít

PŘÁNÍ, KTERÉ TI RYBKA SPLNÍ


Do meditace si sebou vezmeš také přání, které Ti kouzelná RYBKA splní. V meditaci je na to speciální prostor, který je připravený přesně tak, aby se u Tebe vše dalo do pohybu pro uskutečnění Tvého snu! Jak se to stane, nechej rybce, Ty jen plyň s důvěrou životem dál.

Přání Tě možná napadne teprve v přítomném okamžiku meditace, i to je v pořádku, nemusíš nic vymýšlet.
Číst dále Zavřít

Meditace
&
aktivace

Tuto meditaci si užij jako rituál.

V této meditaci prožiješ silné podpoření intuice a také aktivaci umělce – vědomého tvůrce svého života, dojde ke zvědomění Tvého napojení a vědomého tvoření života v souladu s duší.

Video meditace

Audio meditace

(pro poslech se zhasnutým displayem)

Sepiš si svůj prožitek

Sepiš si zážitek a uvědomění z meditace do svého zápisníku nebo deníku Světelné Akademie. Zodpověz si následující otázky:

Jaký byl Tvůj PŘÍBĚH a jak se po meditaci cítíš?

Jaké POKLADY: vzkazy, symboly a poselství si z meditace přinášíš?

Jaká uvědomění si odnášíš? Co o SOBĚ nyní víš?

Jaká byla Tvoje RYBKA? Chceš si ji nakreslit?

Diskuze

Napsat komentář

Jak se ti meditace líbila?

Tato sekce se Ti brzy otevře